Villa Anniina

IMG_3922

Näkymä kadulta

kuva (5)

Näkymä salasta keittiöön ja master bedroomiin

Villa Anniina (Bali 91) odottaa sinua Bali Residencen parhaalla paikalla, aivan uima-allasalueen äärellä.

Bungalow muodostuu kolmesta erillisestä rakennuksesta. Ensimmäisessä on kolme makuuhuonetta, joista löytyy makuutilat kuudelle aikuiselle ja yhdelle lapselle. Päämakuuhuoneessa on parivuode ja lasiset liukuovet omalle pihalle. Kahdessa pienemmässä makuuhuoneessa on kummassakin kaksi erillistä sänkyä. Yhden sängyn alta saa vedettyä esiin lisävuoteen lapselle, ja käytettävissä on myös yksi pikkulapsen korkealaitainen matkasänky.

Toisessa rakennuksessa sijaitsee viihtyisä keittiö ja kylpyhuone. Keittiöstä aukeavat lasiset liukuovet pihalle ja katettuun oleskelutilaan, joka on Thaimaalle tyypillinen seinätön Sala. Salassa on mukavat sohvat ja pöytä. Siellä voi seurustella, syödä, istua iltaa tai ottaa päivätorkut.

Kaikissa makuuhuoneissa on ilmastointi, ja osassa huoneista on kattotuulettimet, jos haluat pitää ovia auki ja nauttia leppeästä lämmöstä. Vapaa W-lan verkko on käytettävissäsi koko Villa Anniinan alueella, katso tunnus ohjeista asukkaille.

Keittiössä on varusteina liesi, mikroaaltouuni, jää-pakastinkaappi, tiskikone, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin tehosekoitin ja astiasto. Varusteisiin kuuluu myös safety box, kaasugrilli, pyykinpesukone, silitysrauta ja -lauta, liinavaatteet ja pyyhkeet sekä syöttötuoli.

Hintaan kuuluu siivous tullessa ja lähtiessä. Quality Voyage  noutaa vieraamme lentokentältä tai Bangkokista erilliskorvausta vastaan ja vie shoppailuretkille, snorklaamaan tai kalastamaan. Voit myös ostaa Quality Voyage:lta lisäsiivousta ja muita palveluja mielesi mukaan. Mikä mukavinta, hintataso on todella edullinen.

Muista, että Villa Anniina sopii mainiosti myös kesälomakohteeksi.

Paikallisia tuoreita hedelmiä

Paikallisia tuoreita hedelmiä